Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ


O Mπάμπης είπε:ΑΝΤΡΕΣ. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ. ΦΛΩΡΟΙ
και στη συνέχεια πρόσθεσε:  
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ....
Ο Χρήστος είπε: Με την ψυχανάλυση θα σας λυθούν οι απορίες σας κορίτσια 
Ο Γιάννης είπε:  
Ναι, κάποτε γίνοταν έτσι..Μετά ξαφνικά όλες οι γυναίκες και ειδικά οι μέτρια εμφανήσιμες ΨΩΝΙΣΤΗΚΑΝ και μοιράζουν ακόμα και αυτές την απόρριψη. Σφηνάκι? tres banal...
 για τις περισσότερες! Φλερτ με τα μάτια? Και όταν ξεκινάει η γνωριμία-συζήτηση ακολουθούν μονολεκτικές απαντήσεις απο την ''Θεά' του τύπου 'ΝΑΙ-ΟΧΙ'.. Κοιτάξτε τον άλλον στα μάτια επιτέλους και όχι στην τσέπη και στο μπρελόκ του αυτοκινήτου του! Και πολλά ακόμη τα οποία σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Το παιχνίδι των γυναικών πλέον ειναι: ''Σε θέλω..αλλα σε θελώ??" Αν μας πάρετε στα σοβαρά, θα ασχοληθούμε και εμείς μαζί σας. Όσο για τις ατάκες του τύπου ''Με κάνεις να λιώνω σαν γρανίτα το καλοκαιράκι...'' που παραθέτετε, αφήστε το καλύτερα!!! όχι τόόόόσο ξεφτίλα, έλεος!

 και στη συνέχεια πρόσθεσε:
Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου..''Προσπαθώ και φλερτάρω πλέον μόνο σε περιπτώσεις που πιστεύω οτι αξίζουν και έχουν κάτι να μου προσφέρουν.'' Εννοώ δηλαδή οτι χαζό παιχνίδι είναι το φλέρτ με χαζές γυναικες που δεν ξέρουν τι θέλουν. Οι περιπτώσεις που αξίζουν τις κυνηγάμε και με το παραπάνω!

O Mπάμπης είπε: 
Το προηγουμενο post με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Επίσης για αυτούς που δεν έχουν αυτοπεποίθηση φυσικά και τους ενδιαφέρει αυτό που θα κερδίσουν αλλα σκέφτονται στο καπάκι πώς θα το συντηρήσουν. Και μην μου πείς για ισότητα κλπ ,η γυναίκα θέλει να βρεί άντρα να συνoδέυει και όχι να συνοδεύται απο κάποιο αγοράκι. Ο άνδρας βγάζει την γυναίκα έξω. Έτσι πρέπει να΄ναι και οι γυναίκες λίγο πολύ το θέλουν αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: